surówka z kiszonej kapusty

Ja robię tak…

Składniki:

  • kiszona kapusta
  • 1 spora marchew
  • pieprz
  • oliwa z oliwek

Marchew obrać, zetrzeć na grubej tarce. kapustę posiekać, dodać do niej startą marchewkę, dodać pieprz, polać solidnie oliwą z oliwek, wymieszać, podawać.

Banał!

Reklamy
Ten wpis został opublikowany w kategorii dodatki, jarskie, kuchnia polska, na jesień, na zimę i oznaczony tagami , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s