sos do spring rolls

Składniki:

  • 1 kubek wody
  • 4 łyżki octu ryżowego
  • 4 łyżki sosu rybnego
  • 1 łyżka cukru
  • 1 ząbek czosnku

Wszystko razem zagotować, zostawać do ostygnięcia.

Reklamy
Ten wpis został opublikowany w kategorii jarskie, kuchnia azjatycka, sosy, dipy, dressingi i oznaczony tagami , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s