mizeria po indyjsku

Banalne i odświeżające. Kiedyś mi mignęło w jakimś programie o gotowaniu, spróbowaliśmy i weszło na stałe do repertuaru kulinarnego.

Składniki:

  • ogórki
  • sok z cytryny
  • gruba, morska sól

Jak to do mizerii – ogórki obrać i cienko pokroić. Posypać solą, zalać sokiem z cytryny, na chwilkę odstawić. Podawać. Warto spróbować.

Reklamy
Ten wpis został opublikowany w kategorii dodatki, jarskie, kuchnia azjatycka, na lato i oznaczony tagami , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Jedna odpowiedź na „mizeria po indyjsku

  1. Pingback: wieprzowina po indyjsku | stajnia gołębie od kuchni

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s