vinaigrette II

Składniki:

  • 1 łyżka musztardy dijon
  • 1 łyżka octu balsamicznego
  • 1 łyżka miodu
  • sok z 1/2 cytryny
  • oliwa z oliwek
  • trochę zimnej wody

Wszystko razem wymieszać ruzgą. Gotowe.

Reklamy
Ten wpis został opublikowany w kategorii jarskie, kuchnia francuska, na jesień, na lato, na wiosnę, na zimę, sosy, dipy, dressingi i oznaczony tagami , , , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Jedna odpowiedź na „vinaigrette II

  1. Pingback: pieczony kurczak z farszem z ciecierzycy | stajnia gołębie od kuchni

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s